Industry
Lighting
Services

Naming en portfolio strategie

Skriptor Zigila is de strategische naamgevingspartner van Signify, de wereldleider in verlichting (voorheen Philips Lighting). In deze rol zijn we verantwoordelijk voor de wereldwijde implementatie van de verbale merkstrategie en ondersteunen we de teams via een Naming Desk bij de naamgevingsstrategie en merkportfolio-ontwikkeling, en zorgen we voor naamcreatie voor nieuwe producten en diensten.

Het onafhankelijke merk Interact is ontwikkeld voor het IoT-verlichtingsplatform , een portfolio van softwareapplicaties voor het IoT die datagestuurde inzichten en diensten levert via verlichting. Een wereldwijd onafhankelijk merk dat oplossingen biedt in alle sectoren.

Connectiviteit heeft alles te maken met interactie en het was een geluk dat de voorkeursnaam het wereldwijde juridische onderzoek wettelijke goedkeuring overleefde. De naam is ontwikkeld in nauwe samenwerking met het visionaire Signify-team. Het creatieve proces, inclusief ondersteuning voor interne besluitvorming, werd in 6 weken afgerond.

Skriptor Zigila ondersteunt nog steeds dagelijks de evoluerende merkarchitectuur en naamgeving van zowel Interact en Signify producten en diensten.

More Work

Eazle

Interact

Cimpress