Over
Skriptor Zigila

Meerdere locaties, nationaliteiten en achtergronden, één team,
een product van onze verbonden, diverse wereld.

Wie we zijn

in 2017 ontstond The European Naming Agency uit een fusie van Skriptor en Zigila, de leidende naamgevingsbureaus in Scandinavië en de Benelux.  We delen onze passie voor innovatie en naming. Ieder project. ongeacht de omvang, is uniek en wordt opgepakt met dezelfde focus, toewijding en enthousiasme. Ons ervaren Internationale team werkt vanuit Amsterdam en Stockholm, met vertegenwoordiging in de US. Indien nodig aangevuld vanuit een brede pool met vaste freelancers.  

Nauwe samenwerking, plezier en resultaat, dat is waar het om draait.

Values

Awareness

The rapidly changing world. The speed of innovation. Versatile human emotions and interests. We are aware and take these into account to provide the best to our clients, teams, and partners.  

Persistance

It’s in our nature to be thorough in our work. We take pride in our craft. That’s why we keep going until we have found the best possible solution.   

Imagination

Creativity is the essence of our existence. No case is the same. Only with inventive curious minds can we deliver.

Authenticity

We love what we do and love to share our passions. Being open and to-the-point comes natural to us. In the end it is all about people, real people.   

Het Core Team

Joachim ter Haar

Managing Partner
Lees meer

Joachim is als Managing Partner verantwoordelijk voor de vestiging in Amsterdam en Chief Strategist van Skriptor Zigila. Zijn kenmerkende enthousiasme en energie zorgen ervoor dat hij elk nieuw project van begin tot eind met dezelfde passie en nieuwsgierigheid benadert. Altijd op zoek naar nieuwe kansen en een structurele oplossing.

Met een achtergrond in internationale marketing en reclame, als International Brand Director bij Bols RemyCointreau en Client Service Director bij TBWA, en de jarenlange ervaring met branding-cases,  komt hij snel tot de kern van de meest complexe cases.

In 2007 richtte hij samen met drie partners Beachclub Culpepper op in  Scheveningen, waar hij graag van het strand en de mooie  Noordzee geniet.

Kristina Björnerstedt

Managing Partner
Lees meer

Kristina is als Managing Partner verantwoordelijk voor het kantoor in Stockholm en Chief Pharma, en Creative Director. Haar oplossingsgerichte en plezierige karakter zoekt altijd naar verbeteringen in en buiten het bedrijf, en in uitdagende naamgevingsprojecten.

Door de jaren heen is Kristina betrokken geweest bij vele projecten, variërend van naamgeving voor bedrijven tot naamgeving van farmaceutische producten, zowel internationaal als in eigen land. Haar ervaring is een gewaardeerde troef die duidelijkheid en inzicht geeft bij elk nieuw project.

Ignacio Valderas

Marketing Manager
Lees meer

Ignacio is naast zijn werk als Consultant verantwoordelijk  voor de marketing activiteiten en content. Hij is een creatieve doorzetter en een belangrijke verbindende factor in ons bedrijf. Een natuurtalent.

Mike Fisher

Linguistic & Branding Coordinator (US)
Read More

Mike Fisher is de Linguistic & Branding Coordinator op de Amerikaanse markt.

Met zijn analytisch vermogen weet hij problemen op te sporen en op te lossen. Als geboren New Yorker en al heel lang Chicagoan, zoekt Mike graag de beste pizza, waar hij ook gaat.

Search for something