June 16, 2022

NIEUWE NAAM: MUON – WORLD LEADER IN MICRO-PRECISION

Muon is de nieuwe merknaam voor de wereldleider in microprecisie. Microprecisiecomponenten worden de belangrijkste factor voor bedrijven bij het ontwikkelen van hun concurrentievoordeel. Daarom zijn ze van mening dat het aanbieden van succesvolle kleinschalige antwoorden op complexe vragen vereist dat er op een grotere, professionele en wereldwijde schaal wordt gehandeld.

De werkmaatschappijen van Muon zijn de wereldleiders op het gebied van micro-precisie. Door deuren te openen door hun capaciteiten samen te brengen en hun middelen op elkaar af te stemmen. Deuren naar de meest vooruitstrevende klanten. Voor de meest ambitieuze en prestigieuze projecten. Op de meest veeleisende en complexe vragen. En deuren openen voor betere antwoorden op de uitdagingen van morgen op het gebied van gezondheid, miniaturisatie, duurzaamheid en veiligheid.

Door samen te werken, kunnen de bedrijven van de Muon Group grenzen verleggen en game- en levensveranderende innovaties creëren. Het gezamenlijke grotere netwerk, de grotere investeringskracht en het opgebouwde vertrouwen in het potentieel van microprecisie versterken hen. Om slimmere en originele microscopische componenten te co-creëren die op industriële schaal kunnen worden toegepast. Missie cruciaal voor industriële evolutie en productprestaties.

De merknaam is ontwikkeld in nauwe samenwerking met Total Design, verantwoordelijk voor de strategie en visuele identiteit, de naam spreekt voor zich, het draait allemaal om micro-precisie.

www.muongroup.eu